SZÁSZPA HORGÁSZTÓ

Igényes környezetben horgászhat nagy halakra!!!

 

A horgásztó amellett, hogy fantasztikus horgász-élményt nyújt, alkalmas különféle rendezvények megtartására is.

 

Horgásztó mivoltából adódóan a horgászversenyek megrendezésének lehetősége adott!

 

 A horgásztó egy rendezvényházzal is rendelkezik, ahol egy terasz, egy nagyobb fedett rész,felszerelt konyha, zuhanyzó és wc áll rendelkezésére vendégeinknek. Kitűnően alkalmas névnapok, születésnapok, céges bulik és egyéb összejövetelek saját szervezésű lebonyolítására.

 

A szabadban főzés élményeként szalonnasütés, grillezés, bográcsolás is lehetséges. 

 

Ami a konyhában megtalálható: mikró, főzőlap pl. krumpli főzéshez, HotPan pl. krumlisütéshez (olajat hozni kell!), hűtő amiben a nyári melegben elhelyezhetőek a hozott ételek, italok! Poharak, főzőedények, tányérok.

 

Nincs kedved sütni-főzni? Akkor rendelj az Ezüstfenyő Étterem étlapjának kínálatából és fél óra múlva a horgászhelyedhez visszi a futár a kiválasztott ételt! Étlapot a recepciós faháznál szerezhetsz be, vagy keress rá az étterem honlapjára a Szászpa által biztosított free Wifi segítségével.

Jelszó: Szaszpa-to

 

Nappali, a horgászatot nem zavaró, 20 fő alatti rendezvények esetén 1.000 Ft/fő árral kell kalkulálni. (2év alatti gyermeknek 0 Ft, felette teljes ár!) A rendezvényház előtti stég kibérlése javasolt ez esetben is. Ennek ára 5.200Ft. Önkiszolgálás van minden téren. Az épületet épp olyan rendben, tisztaságban kell elhagyni, mint amikor használatra átvették! 5.000 Ft-ért takarítónőt tudunk biztosítani! Minden egyes rendezvény megszervezése előzetes foglalás alapján lehetséges és minden rendezvénynél egyedi megállapodás kérdése a bérleti díj. A fent feltüntetett árak csak az irányadást szolgálják!

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 109
Tegnapi: 144
Heti: 782
Havi: 3 300
Össz.: 436 561

Látogatottság növelés
Oldal: Rendezvények
SZÁSZPA HORGÁSZTÓ - © 2008 - 2020 - szaszpahorgaszto.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »